Nedir? Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

swarm-hesabi-nasil-silinir

Swarm hesabı nasıl silinir? Swarm nasıl silinir? Swarm hesabı silme, swarm hesabı silinebilir mi? Swarm hesabı kapatma rehberi

Hepimizin gözde uygulaması olan Swarm uygulamasını telefonunuzdan sildiniz fakat hesabınızı da tamamen kapatmak istiyorsunuz. Gelin hep birlikte bakalım Swarm hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Swarm Nedir?

Küçükten büyüğe hepimizin gözde uygulaması olan Swarm ile bulunduğumuz konumu bildirerek, yakınımızda yer alan arkadaşlarımızı bulup onlarla kolayca iletişime geçebiliyoruz.

Arkadaşlarınızın istediğiniz zaman nerede olduklarını merak ediyorsanız veya bulunduğunuz konuma hangi arkadaşlarınızın yakın olduğunu bilmek istiyorsanız Swarm uygulaması ile, sizin konumunuza olan uzaklık mesafesine kadar rahatça öğrenebiliyorsunuz. Daha önce Foursquare uygulamasıyla konum bildirimi yapabiliyor, çeşitli mekanlara tavsiyeler yazabiliyorduk. Fakat,  Foursquare, check-in işlemlerini Swarm’a devretti ve Foursquare uygulamasını da mekan tavsiye aracı olarak kullanıcıların kullanımına sundu.

Swarm Hesabı Silme

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Swarm, Foursquare uygulaması üzerinden çalışır. Bu nedenle Swarm hesabınızı silebilmek için Foursquare hesabınızı tamemen silmeniz gerekir. Böylece Swarm hesabınız da silinmiş olur. Hemen belirtelim hesap silme işlemini telefonunuz üzerinden yapmanız maalesef mümkün değil. Swarm hesabı ancak bilgisayar üzerinden silinebilir.

Swarm’ı Silmek İçin Sırasıyla;

  • Bilgisayarınızda yüklü olan internet tarayıcısını açın ve Foursquare.com adresine gidin. Siteyi açtıktan sonra Giriş Yap sekmesinden kendi hesabınıza giriş yapın.

  • Daha sonra buradaki bağlantıya tıklayın.
  • Açılan sayfaya ise Swarm hesabınız ile giriş yapın.
  • “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusunu soracaktır site. Kendinize uygun olan bir cevabı seçin.
  • Sayfanın altında yer alan Delete Account butonuna tıklayın. Eğer Delete Account butonu görünmüyor ise muhtemelen Swarm hesabınızı Facebook bilgileriniz ile oluşturmuşsunuzdur. Endişe etmeyin. Butonu görebilmek için Swarm hesabınız için yine bu sayfadan bir şifre oluşturun.

swarm-delete-account

  • Onay verdikten sonra Swarm hesabınız ve bağlantılı Foursquare hesabınız tamamen silinecektir.

Hesabınızı silme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşarsanız veya takıldığınız bir nokta, sormak istediğiniz soru olursa lütfen aşağıda yer alan yorum alanını kullanınız.

1 Yorum

1 Yorum

  1. Çalışkan

    1 Ağustos 2017 at 16:18

    Bi merakla heves ve arkadaş ortamı ile oluşturdum kapatmak istiyorum kapatamadım teşekkürler şimdi sildim

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Yeni İçerikler